100% tevredenheidsgarantie

Ons doel is u tevreden houden, koste wat kost.

Wij willen dat alles wat u doet op Frankeerinkt.nl veilig, snel en gemakkelijk is. Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat u een probleem heeft, is alles wat wij verkopen gedekt door onze 100% tevredenheidsgarantie.

Dit dekt alles van product kwaliteit tot verkeerd bestelde producten, en alles is gratis retour.


12 maanden garantie

Al onze cartridges zijn geproduceerd conform de hoogste Europese kwaliteitseisen en zijn ISO9001 gekeurd. Bovendien worden onze inktcartridges ook in Engeland verkocht en zijn daar goedgekeurd door de Royal Mail. Mocht u desondanks binnen 12 maanden een probleem ervaren met de cartridge zullen wij u graag voorzien van een vervangende cartridge of uw geld terug.

APPROVED


12 maanden retourneren van ongeopende items

Indien de producten ongeopend en in absolute nieuwstaat verkeren mag u alles aan ons terugsturen, voor een volledige vergoeding van uw aankoopprijs, binnen 12 maanden na uw aankoop. Uitgesloten zijn producten met een 'te installeren voor:' datum.

U heeft het verkeerde besteld

De informatie op onze website is zeer nauwkeurig en met de grootste zorg samengesteld. Mocht er iets niet goed vermeldt staan op onze website, waardoor u de verkeerde cartridge besteld, zullen wij u graag voorzien van een andere juiste cartridge of een vergoeding van uw aankoopbedrag, zelfs als de verpakking al geopend is.
Heeft u om een andere reden het verkeerde besteld (en de verpakking geopend) is het wellicht nog steeds mogelijk om u te helpen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Uw standaard garantie op uw frankeermachine vervalt niet

Het gebruik van huismerk inktcartridges heeft geen invloed op de garantie van uw printer of een onderhoudscontract. Het is voor een fabrikant namelijk verboden om aan koppelverkoop (EU-wetgeving en nationale wetgeving) te doen en u te verplichten om het merk cartridges van de fabrikant te gebruiken. Als gebruiker bent u wettelijk gezien volledig vrij in de keuze welk merk inktcartridges of toners u wenst te gebruiken en dat is eigenlijk heel erg logisch.
De wetgeving en uw rechten zijn dus heel duidelijk. Diverse merken hebben verklaringen gepubliceerd dat de garantie op de printer niet vervalt door het simpele feit dat er huismerk artikelen zijn gebruikt. Toch zijn er ook praktijkvoorbeelden van printerfabrikanten, verkopers of monteurs die u proberen te intimideren met waarschuwingen over huismerk cartridges of zelfs garantieaanvragen weigeren. Laat u zich nooit intimideren door deze spookverhalen want u staat volledig in uw recht. Maak daar gebruik van. 

Mocht u te maken hebben met een over 'enthousiaste' medewerker die garantie weigert, vraag dan altijd om een schriftelijke verklaring met hierin een duidelijke reden voor de weigering en het duidelijke en niet-discutabele bewijs dat het defect in de printer een direct gevolg is van de huismerk cartridge(s). De medewerker weet als u dit vraagt dat hij fout zit en zal u alsnog service bieden. Blijft de medewerker toch weigeren? Neem dan contact op met onze klantenservice zodat wij u kunnen adviseren.

Gratis alles terugsturen

Wat ook de reden mag zijn waarom u iets terug wilt sturen, u betaalt nooit een cent aan verzendkosten.